info@mojposao.me +38267 005622 +38220 331419


PRIJAVA KORISNIKA


PRIJAVA POSLODAVCA
ZABORAVLJENA LOZINKA
U predviđeno polje upiši email adresu sa kojom si se registrovao na mojposao.me. Nakon što upišeš email adresu na njoj će ti stići link za kreiranje nove lozinke.
E mail

O NAMA
O nama
Mojposao.me je novi i najmlađi portal za zapošljavanje u Crnoj Gori. Našim postojanjem želimo da doprinesemo generalno podizanju kvaliteta procesa zapošljavanja, profesionalizma u odnosu sa budućim kandidatima kao i sa našim klijentima. Ukoliko tražite posao u Crnoj Gori, na pravom ste mjestu. Želimo da postavimo nove standarde u zapošljavanju na našem tržištu. Bićemo inovativni i Vama orijentisani. Koristićemo napredne tehnologije a sve u cilju kvalitenog povezivanja kandidata , kompanija i poslova. Bićemo PARTNER VAŠEG USPJEHA.

Osim usluga oglašavanja najboljih poslova u Crnoj Gori i povezivanja kandidata i poslodavaca, nudimo i usluge kompletnog :

      - heaadhuntinga
      - zapošljavanja
      - procesa selekcije i intervjuisanja

Ukoliko Vaša kompanija ne posjeduje interne resurse za procese selekcije, traženja i intervjuisanja kandidata, portal Mojposao.me , koji posluje u sastavu HR konsultantske kompanije Millennial Consulting d.o.o. , nudi Vam kompletna riješenja cijelog procesa zapošljavanja kandidata, počev od procesa sastavljanja oglasa za radno mjesto do finalnog intervjua i slanja ponude najboljem kandidatu.

Kod nas ćete pronaći ujedno i najbolju ponudu poslova u Crnoj Gori , kao i targetirati najkvalitetnije kadrove . Ukoliko tražite posao u Crnoj Gori, registrujte se na naš portal i povećajte sebi šansu da nadjete posao u Crnoj Gori.

TOP REGISTROVANE KOMPANIJE